REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ

Reguli, politică internă și acorduri

La Hotel Ham Ham dorim să oferim animalului dumneavoastră de companie cea mai bună îngrijire posibilă și o ședere cât mai placută. În acest scop, personalul nostru a urmat cursuri de formare atât pentru îngrijirea fizică și administrarea tratamentelor, cât și pentru gestionarea comportamentelor. Pentru a fi cazați la noi, cățeii trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru a le putea asigura bunăstarea:

 • Toți câinii trebuie să fie vaccinați și să aibă carnetul de sănătate actualizat. Vaccinurile obligatorii includ vaccinul împotriva rabiei, parvovirozei și tusei de canisă. Proprietarii trebuie să prezinte dovada vaccinărilor la momentul cazării.
 • Câinii trebuie să fie tratați împotriva paraziților externi și interni, inclusiv purici, căpușe, viermi intestinali și acarieni. Proprietarii trebuie să prezinte dovada tratamentului antiparazitar curent.
 • Câinii trebuie să fie socializați și să aibă un comportament adecvat în prezența personalului din hotel. Câinii agresivi sau cu istoric de comportament periculos nu vor fi acceptați în hotel. Câinii care manifestă o stare prelungită de agitație, latră excesiv și nu pot fi manevrați cu ușurință de către personalul hotelului nu vor fi acceptați în hotel.
 • Câinii trebuie să fie în stare bună de sănătate generală și să nu prezinte simptome evidente de boală. În cazul în care animalul prezintă semne vizibile de boală, care să pună în pericol sănătatea acestuia, a celorlalte animale cazate sau a personalului, hotelul își rezervă dreptul de a refuza cazarea acestuia. Proprietarii trebuie să informeze hotelul despre orice afecțiuni medicale preexistente ale câinelui.
 • Nu acceptăm femele în călduri.

Proceduri de cazare

 • La check-in, proprietarii trebuie să prezinte carnetul de sănătate al câinelui, dovada vaccinărilor și dovada tratamentului antiparazitar efectuat la zi.
 • La check-out, proprietarii trebuie să elibereze camera în timpul stabilit și să plătească toate costurile aferente. Dacă se depășeste ora 13:00 se va percepe o taxa de 50% din valoarea unei nopți de cazare.
 • Pentru al doilea câine cazat în aceeași cameră se percepe o taxă suplimentară de 20 Ron.
 • Proprietarii au obligația să respecte regulile de funcționare și siguranță din incinta hotelului. Aceștia pot vizita spațiul doar însoțiți de către personal și urmând instrucțiunile primite.

Siguranță și securitate

 • În situații de urgență, cum ar fi inundatii, incendii sau cutremure, personalul hotelului va acționa conform planului de evacuare stabilit. Proprietarii trebuie să fie conștienți de procedurile de evacuare și să urmeze instrucțiunile personalului.
 • Hotelul are măsuri de securitate adecvate, cum ar fi garduri solide și sisteme de supraveghere video, pentru a preveni intruziunile și pentru a crea un mediu sigur pentru căței.

Alimentație și îngrijire

 • Proprietarii trebuie să ofere hrana obișnuită a câinelui, împreună cu instrucțiuni detaliate privind porțiile și orice restricții dietetice. Hotelul va asigura hrănirea câinilor conform instrucțiunilor primite. Programul de masă se desfășoară între orele 8:00 și 19:00.
 • Personalul hotelului va asigura plimbări regulate și exercițiu adecvat pentru câini într-un spațiu securizat. Fiecare câine va beneficia de timp de joacă și interacțiune individuală cu personalul. În aceste spații animalele se pot murdări, mai ales în perioadele cu ploaie sau ninsori. Dacă doriți să vă ridicați animalul curat de la Ham Ham, dispunem de servicii de toaletaj, contra cost.
 • Hotelul va asigura curățenia și igiena regulată a spațiilor de cazare, inclusiv curățarea cuștilor și a accesoriilor.
 • Spălarea și dezinfectarea zonelor comune și eliminarea corespunzătoare a deșeurilor este realizată cu regularitate de personal, pentru a reduce riscul de infestare cu paraziți.

Sănătate și igienă

 • Personalul hotelului va monitoriza starea de sănătate a câinilor cazați și va acționa în consecință în cazul apariției oricăror simptome sau semne de boală. Proprietarii vor fi informați despre orice situație medicală sau neplăcere constatată.
 • Cu toate că animalul este supravegheat, mici accidente pot apărea când animalele se joacă împreuna cum ar fi: zgârieturi, tăieturi, entorse, etc. Cu toate că astfel de accidentări sunt rare, ele se pot întâmpla chiar și în prezența personalului.
 • Avem proceduri clare de separare a animalelor care prezintă semne de agresivitate, însă chiar și cele mai prietenoase dintre ele pot intra în anumite conflicte fără avertismente vizibile pentru supraveghetori.
 • Pe lângă accidentări, există posibilitatea ca animalele să transmită anumite afecțiuni ale tractului respirator superior precum răceala, tonsilita, laringita sau tusea de canisă, chiar și cu vaccinurile obligatorii făcute la zi. Aceste situații sunt asemănătoare cu cele întâlnite în grădinițele pentru copii, unde se pot transmite anumite afecțiuni ale tractului respirator. Astfel de situații sunt rare și toți câinii trebuie să aibe vaccinurile la zi.
 • În cazul apariției unei boli contagioase în hotel, se va aplica izolarea și se vor întreprinde măsuri suplimentare de curățenie și dezinfecție pentru a preveni răspândirea bolii.
 • Pentru a preveni și controla infestările cu paraziți, este important ca toți câinii să fie tratați în mod regulat cu produse antiparazitare, conform recomandărilor medicului veterinar, iar proprietarii trebuie să prezinte dovada tratamentului antiparazitar la momentul cazării. În cazul în care se observă semne de infestare cu paraziți la un câine cazat în hotel, acesta va fi izolat și se va solicita asistența veterinară pentru diagnostic și tratament adecvat.
 • În cazul în care animalul necesită tratament veterinar pe parcursul șederii, proprietarii vor fi înștiințați, iar animalul va fi transportat la un control medical, costurile fiind suportate de către proprietari. Hotelul nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele daune sau răni suferite de câine, care nu țin de siguranța și securitatea hotelului.
 • În anumite cazuri, cățeii care acasă nu au parte de antrenament fizic regulat fac febră musculară.
 • În cazul în care animalul suferă de boli cornice (epilepsie, diabet, boli cardiace, boli de piele, etc.) hotelul nu își asumă răspunderea pentru evoluția acestora.
 • Îmi dau acordul ca Hotel Ham Ham să ia toate măsurile necesare în numele meu pentru tratamente veterinare necesare pe perioada șederii.

În anumite cazuri datorită schimbării de mediu și a lipsei persoanelor de atașament, cățeii pot deveni stresați, anxioși sau extrem de agitați. În cazul cățeilor care depășesc greu sau nu depășesc această stare, o cantitate mare din hormonii de stres ajung în organism. Datorită acestora câinele devine imunosupresat. Câinii imunosuprimați pot prezenta o varietate de manifestări clinice, în funcție de cauza imunosupresiei și de gradul de slăbire a sistemului imunitar. Unele dintre manifestările clinice comune includ:

 • Infecții: Câinii imunosuprimați sunt mai susceptibili la infecții bacteriene, virale și fungice. Aceste infecții pot afecta diferite părți ale corpului, cum ar fi pielea, ochii, urechile, tractul respirator, tractul urinar și organele interne.
 • Probleme gastrointestinale: Imunosupresia poate duce la apariția unor afecțiuni gastrointestinale, cum ar fi diareea, vărsăturile sau pierderea apetitului.
 • Pierdere în greutate: Câinii imunosuprimați pot prezenta o scădere în greutate din cauza pierderii apetitului sau a tulburărilor digestive asociate cu slăbirea sistemului imunitar.
 • Alergii și inflamații: Unii câini imunosuprimați pot dezvolta reacții alergice sau inflamații cronice, care pot afecta pielea, ochii, urechile sau organele interne.

Hotel Ham Ham nu își asumă răspunderea pentru comportamentul câinelui și pt. faptul că acesta poate fi imunosupresat.

 • Proprietarii vor primi informații despre programul de activități și îngrijire al câinelui lor în timpul șederii la hotel, în timpul programului cu publicul.
 • Având în vedere că majoritatea clienților sunt plecați în străinatate, cea mai facilă cale de comunicare este prin intermediul aplicației Whatsapp.

Responsabilitate legală

 • Proprietarii sunt responsabili pentru orice daune materiale cauzate de câinele lor în incinta hotelului. Hotelul nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube produse de câini.
 • Proprietarii sunt responsabili pentru respectarea tuturor legilor și reglementărilor aplicabile referitoare la deținerea și comportamentul câinilor, inclusiv cazurile în care câinele atacă personalul hotelului .
 • Abandon: Stăpânul își asumă că în cazul în care nu își ridică animalul în termen de 5 zile de la data prestabilită pentru check-out, va primi o înștiințare scrisă, iar refuzul de a ridica animalul în termen prestabilit duce la pierderea tuturor drepturilor asupra animalului și obiectele aferente acestuia. Animalul va fi înmânat organelor abilitate și plasat spre adopție. Abandonul va fi reclamat către poliție. Menționăm ca toate cheltuielile vor fi în continuare suportate de către stăpân (dumneavoastră).

Check-out

 • Proprietarul are obligația să își examineze animalul la check-out și să completeze în fișa aferentă eventualele nereguli sesizate. Hotelul nu își asumă răspunderea pentru sesizările făcute după check-out.
 • Hotelul nu își asumă răspunderea pentru obiectele pe care le lăsați cu animalul dumneavoastră pe perioada șederii lui la noi și aveți datoriă de a cere returnarea bunurilor la check-out.

Materiale foto & video

Îmi dau acordul ca Hotel Ham Ham să folosească toate fotografiile, înregistrările video și orice material digital cu animalul meu în scop publicitar. Toate aceste materiale digitale sunt proprietatea Hotel Ham Ham și pot fi folosite în orice scop fără vreo compensație, permisiune sau acord din parte mea.

Am luat la cunoștință și sunt de acord cu regulamentul de ordine interioară a hotelului Ham Ham.

Program cu publicul.

 • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
 • Sâmbătă - Duminică: 11:00 - 17:00

Contactează-ne.

 • 0799 987 493
 • Hotel Ham Ham, DJ 109V, Cluj-Napoca
 • hotelhamham@gmail.com